VOLG NU DE PLAYLIST VAN SEIZOEN 20!

Wie is de Mol is een van de populairste programma’s op de Nederlandse tv, en voor muziek liefhebbers een ware verademing. De programma makers houden met hun muziek keuze rekening met zowel de recente trends en hits in de soundtrack wereld, als natuurlijk het best passende thema bij de beelden.

Het seizoen 2018 kenmerkte zich als een van de spannendste seizoen ooit. Jan Versteegh bleek De Mol, iets wat veel kijkers nooit voor mogelijk hielden tot de laatste aflevering, en Ruben Hein was de terechte winnaar, hij ontmaskerde als enigste De Mol.

In het afgelopen seizoen werd er veel muziek gebruikt uit de film Fantastic Beasts & Where To Find Them, gecomponeerd door James Newton Howard; Kingsman: The Golden Circle, gecomponeerd door Henry Jackman; Dunkirk, gecomponeerd door Hans Zimmer en The Crown, gecomponeerd door Rupert Gregson-Williams.

Daarnaast kwamen natuurlijk ook de ‘vaste’ Wie is de Mol thema’s voorbij, zoals Spiderbots van Marco Beltrami uit de film I, Robot, hét thema nummer van Wie is de Mol en Final Confrontation uit de film The Bone Collector en gecomponeerd door Craig Armstrong, al jaren het vaste nummer zodra iemand zijn of haar rode scherm ziet. Andere vaak gebruikte nummers zijn Looking For Clues uit de film Godzilla van David Arnold en The Fallen’s Arrival uit Transformers: Revenge Of The Fallen door Steve Jablonsky.

Samen met een keur aan andere nummers vormt dat deze playlist met een selectie van 50 nummers gebruikt in Wie is de Mol 2018 op kenmerkende momenten in de serie.

Volg en luister De muziek van Wie is de Mol 2018

De Muziek Van is een playlist reeks welke focust op muziek die gebruikt wordt in bekende programma’s zoals Wie is de Mol en Expeditie Robinson.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] je alvast de meest gebruikte tracks van seizoen 2018 terug luisteren? Volg dan de playlist op Spotify en na de aflevering op 5 januari wordt de playlist […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *