Op zondag 15 maart 2020 heeft onze overheid verregaande maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van dit verschrikkelijke Corona (Covid-19) tegen te gaan. In reactie hierop heeft het bestuur van RTV Ridderkerk besloten alle reguliere uitzendingen tot minstens 28 april ook te schrappen, en het signaal van Radio Rijnmond door te geven via onze zender. Elke radiozender heeft een plicht tot het informeren van haar luisteraars, en met een club van vrijwilligers die ook een normale baan hebben naast hun werkzaamheden voor de radio is dit moeilijk te handhaven. Daarnaast wil het bestuur van RTV Ridderkerk haar werknemers niet openstellen aan onnodig besmettingsrisico.

RTV Rijnmond is onze regionale calamiteitenzender en door dit signaal door te geven via onze zender hoopt RTV Ridderkerk haar luisteraars beter te kunnen voorzien van informatie omtrent deze pandemie.

Hoewel ik het erg jammer vind dat mijn programma Movie Tunes hierdoor voorlopig niet te horen zal zijn, begrijp en steun ik dit besluit volledig. Gezondheid en veiligheid staat voorop, en door samen gehoor te geven aan de adviezen van onze overheid hopen we deze bizarre situatie snel weer onder controle te hebben en over te kunnen gaan op de orde van de dag.

Dit betekent niet dat mijn website stil komt te liggen natuurlijk. Nu ik zelf ook meer tijd over heb (ik werk in de horeca) zal ik meer tijd aan mijn website gaan besteden en jullie zo hopelijk voorzien van leuke content om de tijd te vullen. Hoe ik dat exact ga doen kan ik nu nog niet zeggen, maar stay tuned…

Zorg voor elkaar. Blijf gezond.

– Celwin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *