Vanaf 3 januari 2020 start ik met een nieuw avontuur op de radio; Movie Tunes. In dit programma neem ik de luisteraar mee op avontuur door de wondere wereld van film muziek, componisten en muzikale verhalen vertellers.

Movie Tunes is een jarenlange ambitie van mij geweest. Ik ben al zolang ik mij kan heugen een fan van muziek, en met name muziek uit films, series en andere verhalen zoals te lezen is op deze website. Muziek kan een verhaal zoveel kracht geven, of emoties op een andere of intensere manier overbrengen. Door middel van interviews, quotes, nieuws en vooral veel muziek wordt de luisteraar wekelijks meegenomen in een reis door de wereld van film muziek.

Radio is een prachtig medium en bij uitstek het medium om mijn passie te delen met de luisteraars. Film muziek is de moderne variant van klassiek, maar dan zonder het stoffige randje dat klassiek soms onterecht heeft. Concerten van componisten als Hans Zimmer, James Newton Howard en Olafur Arnalds verkopen niet voor niks binnen no-time uit.

Het programma Movie Tunes is vanaf vrijdag 3 januari 2020 wekelijks te horen tussen 20.00 en 21.00 uur op Radio Ridderkerk, en later als podcast op de bekende kanalen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *