Op vrijdag 14 februari zal filmcomponist Matthijs Kieboom live te gast zijn in Movie Tunes van 20:00 tot 21:00.

Matthijs Kieboom is een van de meest gewilde en ervaren filmcomponisten van Nederland. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Matthijs al meer dan 10 jaar ervaring en is hij onlangs benoemd tot hoofd filmmuziek van het conservatorium van Enschede, een van de beste van ons land.

Matthijs beleefde zijn grote doorbraak in 2017 toen hij, na meerdere films & tv series te hebben voorzien van zijn muziek, de score verzorgde voor de documentaire ‘Wild’, over de Nederlandse natuur en onze wilde dieren. De documentaire was een grote hit, met meer dan 1,5 miljoen kijkers op TV en het was tevens de eerste soundtrack van Matthijs welke een release op CD kreeg. Deze score leverde Matthijs meerdere award nominaties op, inclusief die voor ‘International Film Music Critics Association Award’ voor ‘Beste originele muziek voor een documentaire’.

Matthijs heeft verder ook de muziek verzorgd voor ‘Verliefd op Ibiza’, samen met Armin van Buuren, ‘Gek van Oranje’, ‘Dummie de Mummie’ en werkt momenteel aan ‘De Piraten van Hiernaast’.

Movie Tunes is te beluisteren via Radio Ridderkerk – 107.1FM op de kabel, 105.7FM in de ether en via rtvridderkerk.nl

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *