Het thema nummer voor de nieuwe James Bond film ‘No Time To Die’ van Billie Eilish is nu te beluisteren via alle bekende platformen.

Exact een maand geleden werd bekend gemaakt dat Billie Eilish het thema nummer voor de nieuwe Bond film ‘No Time To Die’ zou schrijven met haar broer. Het nieuws kwam vier dagen na de bekendmaking van Hans Zimmer als de componist voor de 25e film in de 007-reeks.

Het nummer van Eilish, eveneens genaamd ‘No Time To Die’, is een Bond thema in optima forma. Het nummer is geschreven door Billie Eilish & Finneas Baird O’Connell (haar broer) en het orkestrale stuk in het nummer is van de hand van Zimmer en Matt Dunkey.

Persoonlijk denk ik dat we de eerste Oscar nominatie voor Best Song voor 2021 alvast kunnen noteren. Wát een track!

Eilish (18) is de jongste artiest ooit die een theme song voor een Bond film heeft verzorgd en treed hiermee in de voetsporen van onder andere Adele (Skyfall)en Sam Smith (Spectre), welke beiden een Oscar voor hun theme song wisten te winnen. Eilish brak in 2019 wereldwijd door met het nummer ‘Bad Guy‘ en is genomineerd voor liefst 6 Grammy Awards, voor onder andere Best Album, Best Song en Best Newcomer.

Het nieuwe deel van de filmreeks is vanaf 2 april te zien in de bioscoop. Het is de laatste film waarin acteur Daniel Craig te zien zal zijn in de rol van de beroemde geheim agent.

Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal de rol van schurk op zich nemen. Léa Seydoux speelt opnieuw de rol van Madeleine Swann en Ralph Fiennes keert eveneens terug als M. De Cubaanse actrice Ana de Armas (Knives Out) zal te zien zijn als de nieuwe Bond-girl.

In No Time to Die is Bond met pensioen en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. Dit is echter maar van korte duur; zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA duikt op om hem om hulp te vragen. ‘007’ moet een gekidnapte wetenschapper redden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht.

Update: De film NO Time To Die is uitgesteld tot november 2020, vanwege de zorgen van de studio om het coronavirus en de invloed daarvan op bioscoop bezoeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *