Daar is ze weer! Na haar Golden Globe & Critics’ Choice Awards voor JOKER en Grammy voor Chernobyl heeft Hildur Guðnadóttir dit weekend de BAFTA gewonnen voor haar muziek voor JOKER, in de categorie Original Score.

De BAFTA’s zijn vandaag, zondag 2 februari, uitgereikt in de Royal Opera House in Londen. De enige award die nu nog mist voor Guðnadóttir is de Oscar, welke op zondag 9 februari 2020 wordt uitgereikt in Los Angeles.

Bij de Oscars is Guðnadóttir genomineerd voor Best Original Score samen met Thomas Newman (1917), Alexandre Desplat (Darkest Hour), Michael Giacchino (Jojo Rabbit) en John Williams (Star Wars: The Rise of Skywalker).

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ze won alle awards voor zowel TV (Chernobyl) als film (JOKER), waaronder dus de Golden Globe, BAFTA en […]

  2. […] is dat de IFMCA voor zowel andere genomineerden als winnaars hebben gekozen dan de Golden Globes, BAFTA’s en Oscars van dit jaar. Daarnaast is het beeld van de vereniging vele malen breder dan bij de […]

  3. […] eerder de Emmy & Grammy voor Chernobyl, en Golden Globe & BAFTA voor JOKER te hebben gewonnen, heeft Hildur Guðnadóttir haar Award seizoen voltooid met de Oscar […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *