Fans kunnen zich na jaren weer opmaken voor nieuw werk van Daft Punk. Het Franse duo gaat de soundtrack maken voor Occhiali neri, de nieuwe film van de Italiaanse regisseur Dario Argento, zo maakte de filmmaker bekend.

,,Ze bewonderen mij en kennen al mijn films”, zei Argento in de Italiaanse krant La Repubblica. ,,Ze hoorden van Franse vrienden dat ik een nieuwe film ging maken en ze belden me op en zeiden: we willen met je samenwerken.” Het wordt de tweede filmscore voor de heren van Daft Punk na Tron: Legacy uit 2010.

De mannen van Daft Punk sturen binnenkort de eerste liedjes voor Occhiali neri en zullen de regisseur opzoeken in Rome zodra het weer mogelijk is om te reizen. De opnames van de film moeten, afhankelijk van de coronacrisis, in september beginnen.

De laatste keer dat Daft Punk muziek uitbracht, was het album Random Access Memories in 2013. In de jaren daarna verschenen er wel nog enkele remixes. In 2016 werkten de mannen samen met The Weeknd aan de nummers Starboy en I Feel It Coming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *