Enkele dagen na het nieuws dat Hans Zimmer de score voor de nieuwe Bond film ‘No Time To Die’ zal overnemen van Dan Romer, komt vandaag het bericht dat popsensatie Billie Eilish de iconische theme song voor de film voor haar rekening zal nemen.

Eilish (18) is hiermee de jongste artiest ooit die een theme song voor een Bond film zal verzorgen. Ze heeft het nummer geschreven met haar broer Finneas O’Connell, en treed hiermee in de voetsporen van onder andere Adele (Skyfall)en Sam Smith (Spectre), welke beiden een Oscar voor hun theme song wisten te winnen. Eilish brak in 2019 wereldwijd door met het nummer ‘Bad Guy‘ en is genomineerd voor liefst 6 Grammy Awards, voor onder andere Best Album, Best Song en Best Newcomer.

Het nieuwe deel van de filmreeks is vanaf 2 april te zien in de bioscoop. Het is de laatste film waarin acteur Daniel Craig te zien zal zijn in de rol van de beroemde geheim agent.

Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal de rol van schurk op zich nemen. Léa Seydoux speelt opnieuw de rol van Madeleine Swann en Ralph Fiennes keert eveneens terug als M. De Cubaanse actrice Ana de Armas (Knives Out) zal te zien zijn als de nieuwe Bond-girl.

In No Time to Die is Bond met pensioen en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. Dit is echter maar van korte duur; zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA duikt op om hem om hulp te vragen. ‘007’ moet een gekidnapte wetenschapper redden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een maand geleden werd bekend gemaakt dat Billie Eilish het thema nummer voor de nieuwe Bond film ‘No Time To […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *