Fransman Alexandre Desplat zal de muziek voor Marvel Studios’ Black Widow voor zijn rekening nemen. Het is voor Desplat zijn eerste comic book verfilming alsmede de eerste samenwerking met Marvel Studios.

Desplat, bekend van o.a. Zero Dark Thirty, Harry Potter en de Relieken van de Dood (1 & 2), The Curious Case of Benjamin Button en Argo, is een tweevoudig Oscar winnaar voor The Grand Budapest Hotel en The Shape Of Water en is ook dit jaar (2020) weer genomineerd voor zijn score voor Little Women.

Black Widow wordt geregisseerd door Cate Shortland en is geschreven door Jac Schaeffer. Scarlett Johannson keert terug als Natasha Romanoff, de cast bestaat verder uit David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (Little Women), OT Fagbenle (The Handmaid’s Tale), Rachel Weisz (The Mummy) en Ray Winstone (The Departed). Black Widow bevindt zich qua tijdlijn na Captain America: Civil War en voor Spiderman: Homecoming.

Black Widow is vanaf vrijdag 29 april 2020 te zien in de bioscoop. De release van de score zal ook op deze dag, of een week later zijn afhankelijk van de Amerikaanse release.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ziet er naar uit dat Marvel niet tevreden was over de score van Alexandre Desplat voor Black Widow. De film zou eind april 2020 uitkomen maar door de wereldwijde Corona pandemie is de release […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *