Victor Reyes - The Night Manager

Om deze uitzonderlijke tijden van thuiswerken, quarantaine en sociale isolatie door te komen, zal ik vanaf nu t/m 6 april 2020 dagelijks een soundtrack met je delen die jou helpt de dag door te komen. Soundtracks zijn perfect om je te focussen, dus heb jij moeite met je focus nu je thuis moet werken? Dan is dit de oplossing voor jou! Elke dag om 10:00 post ik een nieuwe soundtrack hier op mijn website, en op mijn Facebook en Instagram accounts.

Soundtrack van de Dag | 23 maart 2020

Victor Reyes – The Night Manager

The Night Manager is een Brits-Amerikaanse miniserie uit 2016 die geregisseerd werd door Susanne Bier. De zesdelige reeks is gebaseerd op de gelijknamige spionageroman van auteur John le Carré. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman, Elizabeth Debicki en Tom Hollander.

De muziek voor de serie werd verzorgd door Victor Reyes, die hier zijn eerste Emmy voor wist te winnen in de categorie Music Compositie voor een Limited Series of Special. De score is een te gekke mix tussen relaxt, actie en prachtige composities en het is dan ook volkomen terecht dat Reyes hier een Emmy voor wist te winnen. De pérfecte score om de week mee te beginnen!

Enjoy,

Celwin