Hammock - Far Cry 5

Om deze uitzonderlijke tijden van thuiswerken, quarantaine en sociale isolatie door te komen, zal ik vanaf nu t/m 6 april 2020 dagelijks een soundtrack met je delen die jou helpt de dag door te komen. Soundtracks zijn perfect om je te focussen, dus heb jij moeite met je focus nu je thuis moet werken? Dan is dit de oplossing voor jou! Elke dag om 10:00 post ik een nieuwe soundtrack hier op mijn website, en op mijn Facebook en Instagram accounts.

Soundtrack van de Dag | 22 maart 2020

Hammock – Far Cry 5 presents: We Will Rise Again

Zondag, dus tijd voor een lekkere soundtrack om heerlijk bij te ontspannen. Iets dat we sowieso wel kunnen gebruiken deze dagen. Daarom heb ik gekozen voor Hammock, een Amerikaanse band die een ultieme mix tussen klassiek, lounge, post-rock en shoegaze (Britse indie-rock) eigen heeft gemaakt en een uniek geluid voortbrengt.

De heren Byrd & Thompson hebben in 2018 de muziek verzorgd voor Far Cry 5 presents We Will Rise Again. Hiervoor werkten zij op basis van de muziek van Dan Romer voor de originele Far Cry 5 game, ook een té gekke score trouwens. Ze kregen de uitnodiging van Ubisoft om deze muziek te herzien en wisten niet exact wat de bedoeling was, waarop Ubisoft zei: ‘doe wat jullie doen. Geef deze stukken van Dan de Hammock uitvoering’.

Het resultaat is een typisch Hammock album, waar ik groot fan van ben, en ook nog eens een officiele soundtrack! Perfect voor een heerlijk relaxte zondag, zet hem op tijdens een wandeling in de zon of gewoon loungend op de bank.

Enjoy,

Celwin